Опсег на примена на машина за шут минирање тип кука

2022-03-26

Намашина за шут минирање тип кукае опрема за минирање со песок што се користи за површинско чистење на одлеаноци, кованици, автоделови и делови од челична конструкција. По завршувањето, површината на металните делови создава униформа и конзистентна грубост и го елиминира внатрешниот стрес.

Намашина за шут минирање тип кукае погоден за површинско чистење или обработка со шут минирање на мали и средни одлеаноци и кованици во леарница, градежништво, хемиска индустрија, електромеханичка, машински алати и други индустрии. Намашина за шут минирање од типот на кукае особено погоден за површинско чистење и зајакнување со шут-минирање на одлеаноци, кованици и челични конструкции од различни сорти и мали серии за отстранување на мала количина на леплив песок, песочно јадро и оксидна кожа на површината на работното парче; погоден е и за површинско чистење и зајакнување на термички обработени делови; особено погоден за чистење на тенки, тенкоѕидни и лесно кршливи делови кои не се погодни за судир. Машините за минирање со кука, исто така, широко се користат во машинско производство, градежни машини, рударски машини, садови под притисок, автомобили, бродови и други индустрии за да се подобри квалитетот на изгледот и статусот на површинскиот процес на нивните делови од производите.

hook type shot blasting machine

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy