Што е машина за шут-бласт?

2022-08-22

Машина за шут минирањее еден вид опрема што се користи за чистење на површините. Генерално се користи за чистење на 'рѓата и површината на патот на површината на челичните делови и може да ја подобри јачината на челикот додека ја чисти и отстранува 'рѓата.

Shot Blasting Machine


Машината за шут-минирање генерално може да се подели на машина за шут-минирање со ролери, машина за шут-минирање со тип на кука, машина за шут-минирање со тип роботче, машина за шут минирање од типот на мрежести појаси и машина за шут-минирање на патишта. Различни машини за шут минирање се погодни за чистење на различни работни парчиња. На пример, наползач тип шут минирање машинае посоодветна за чистење на мали работни парчиња кои не се плашат од допирање, а машината за шут минирање со газење има ниска цена и мал отпечаток, што е посоодветно за мали производители; Истомашина за шут минирање со ролерие погоден за обработка на поголеми работни парчиња, со висока работна ефикасност, а може да се користи и со производствени линии.

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy