На што треба да обрнеме внимание при купување машина за минирање

2021-04-15

1. Набавете машина за минирање шут погодна за ваши потреби за обработка. Постојат многу спецификации на машина за истрелување, како што е тип на кука, преку тип, тип на индексирање, итн. За да ги задоволите вашите потреби за обработка се однесува на типот на машината за минирање погодна за чистење на работното парче. Големите делови од челична конструкција треба да се чистат преку машина за минирање на типот, а малите хардверски делови може да се чистат со машина за минирање на шут од типот на ролери. Клиентите треба да обезбедат големина на работното парче за чистење на ден. Изберете ја соодветната машина за минирање.

2. Поради неизвесноста на цената на машината за минирање на шут, по години на развој, општата опрема за минирање шут формираше релативно унифицирана цена. Временската разлика помеѓу купувањето и купувањето на клиентите не е голема, но прво треба да се потврди квалитетот на производот.

За нестандардната прилагодена опрема за минирање удари, има многу несигурни фактори како што се бројот на фрлачи на удари, волумен на воздухот за отстранување прашина и големината на просторијата, така што цената не е унифицирана.

3. Квалитет на производот, машина за истрелување, квалитет на производот главно ги сфаќа следниве аспекти: (1) квалитетот на суровините, како што се дебелината на челичната плоча, (2) процесот на производство, (3) перформансите за чистење на минирање, што може да се многу интуитивно на терен за да видат, кога купувачите купуваат, тие можат да го следат процесот на чистење на машината за минирање на самото место за да го видат изгледот на исчистеното работно парче.




  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy