Класификација на машина за суво прскање

2021-06-07

Машината за минирање е најшироко користен производ во абразивен млаз. Намашина за минирање песок is generally divided into two major categories of dry sprayers and liquid машина за минирање песокs. The dry spray machine can be divided into two types of suction and press-in.
Инхалиран сув распрскувач
Вдишување сувомашини за брусењегенерално се составени од шест системи, структурни системи, електроенергетски системи, цевководни системи, системи за отстранување прашина, системи за контрола и помошни системи. Вдишување сувомашина за брусењесе базира на компримиран воздух, компримиран воздух е напојување и тоа е моќ на забрзување.
Машина за сушење песок за песок
Прес-сувомашина за брусењеработната единица е генерално составена од четири системи, имено резервоари за притисок, системи со средна моќност, системи за цевководи и системи за контрола. Кошулата за сув песок врз основа на печат се базира на компримиран воздух, а компримираниот воздух е и треска и моќ на забрзување.
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy