Индонезиските клиенти доаѓаат да ја прегледаат опремата

2022-01-06

Денеска е завршено производството и пуштањето во употреба на машината за ролери од серијата Q6922 прилагодена од индонезискиот клиент, таа е спакувана и е на пат да се испорача. Индонезискиот клиент му доверил на професионалниот инспекциски персонал во Кингдао да ја испита и прифати опремата. Прифаќањето на опремата се одвива непречено. Персоналот рече дека машината за шут минирање произведена од нашата Qingdao Puhua Heavy Industry Machinery Co., Ltd. е со многу добар квалитет и ги задоволува барањата на клиентите во сите аспекти. Опремата е исто така внимателно спакувана.

 

Разбирливо е дека оваа машина за шут-минирање од типот на ролери, приспособена од индонезиски клиенти, главно се користи за чистење на надворешниот ѕид од челични цевки. Машината за шут минирање од типот на ролери може истовремено да чисти челични цевки, челични плочи, рамни челици, челични плочи и разни структурни делови. . Машината за детонација со ролери не само што може да ја отстрани 'рѓата на површината на работното парче, да ја исчисти згура од заварување на структурните делови, туку и да го елиминира стресот на заварување на работното парче, да ја подобри јачината на замор на работното парче и да ја зголеми боја филм лепење на работното парче за време на бојадисување, и конечно да се постигне целта за подобрување на површината и внатрешниот квалитет.


Може да се третира малку прашина на површината на машината за ролери и некои преостанати работи. Машината за шут минирање на челични цевки има многу висока ефикасност во реалниот процес на примена и моментално е во некои практични примени. Покрај отстранувањето на 'рѓата, машината за шут минирање на челични цевки може да се третира и со антикорозивна, па затоа е многу добра.



  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy